Lug 30

Hvis du har spørsmål om hva som kvalifiserer som ‘personlig

Kan noen sette sammen denne Podcast

canada goose dunjakke Ingen personlig informasjon: Jeg vet at dette er et av nettstedets store regler for reddit, men det trenger virkelig å understreke her siden dette handler om et straffesak. Det siste vi ønsker, er å forstyrre en kriminell undersøkelse, så vær så snill å ikke dele telefonnumre, gateadresser, e-postadresser til de som er involvert i saken. Det opplagte unntaket til denne regelen vil kunne gå Jacket UK er offentlig tilgjengelig informasjon, for eksempel telefonnummeret til politimyndighetene og FBI. Hvis du har spørsmål om hva som kvalifiserer som ‘personlig informasjon’, vennligst kontakt et mod. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk Ikke kapp urelaterte tråder for å diskutere din teori / mistenkte: Hvis du virkelig vil diskutere en teori eller en mistenkt, må du lage en ny tråd! Ikke ta en tråd om Arthur Leigh Allen for å snakke utelukkende om hvor mye bedre din mistenkte er, for eksempel. Med mindre din mistenkte / teori har en klar forbindelse til emnet ved hånden, må du lagre det for en annen tråd. canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke oslo Ikke vær uhøflig mot nybegynnere: Vi er alle på ulike nivåer av forståelse i dette tilfellet. Noen av oss er erfarne veteraner, mens noen bare begynner. ‘Cutting down’ nybegynnere skaper en atmosfære der Canada er redd for å diskutere ideer og er motet fra å lære om saken. Så vær så snill, ikke gjør dette! canada goose jakke oslo

canada goose i norge Ikke vær nøye med andre mistenkte / teorier: Vi har alle våre teorier og våre ‘gutter’, men ingen kan si sikkert før en DNA / fingeravtrykkskamp skjer. En av de verste ting som kan (og ofte) skjer På ulike forbrytelsesfora om denne saken er avvisende holdning plakatene mot ikke-vanlige teorier / mistenkte. Horan. Jeg antar Voigt. Hewitt. canada goose i norge

canada goose norge forhandler Og få det til å være en organisert debatt, ikke bare en gratis for alle argumenter og diskusjon. canada goose norge forhandler

canada goose jakke Sett opp en liste med kanskje 10 generelle spørsmål. La hver canada goose outlet utsalgspris gjest sende inn en liste over canada goose outlet i USA 10 spørsmål hver. For eksempel ville Horan sende inn en liste over spørsmål han ønsket de andre vertene å svare på. Hvorfor? Akkurat nå baser alle disse gutta hverandre. Ved å ha et par spesifikke spørsmål for hver enkelt, kunne vi komme forbi hubrisen og komme rett til det aktuelle punktet. Butterfield kunne komme med spørsmål om de 3 4 problemene som han mener Voigt er feil om. canada goose jakke

canada goose importør norge Gi hver gjest en bestemt tidsbegrensning for svarene sine. Du vil ikke ha det bare canada-goose-jakker en gratis for all diskusjon, da det vil bli til canada goose outlet fire gutter som argumenterer med hverandre i en time og ingenting produktivt kommer ut av det. Hold det regimentert. Butterfield spør Hewitt Canada et bestemt spørsmål. Hewitt har tre minutter å svare. Et oppfølgingsspørsmål er tillatt. Deretter flytte til neste offisielle spørsmålet. canada goose importør norge

canada goose billig En organisert debatt ville svare på et stort antall spørsmål som vi alle har. Vil rydde opp mange misforståelser vi alle har. Og kanskje også avslutte noen av de ‘kampene’ som foregår på ulike fora. canada goose billig

canada goose outlet norge Jeg tror egentlig bare at det må være profesjonelt og organisert og ikke bare et rundt bord av ‘eksperter’ som krangler og fornærmer hverandre. canada goose outlet norge

canada goose norge NOEN INTERESSER I SOM LIKE DET? Til ditt poeng bor jeg i et område i Florida som ble ødelagt av Horizon olje rig katastrofe. Den langsiktige effekten på sjøliv, mennesker og miljø vil være dramatisk. Det har blitt oppdaget at oljen kunne ha vært inneholdt mye raskere hvis ekspertene ville ha gått sammen med hverandre og delte det de visste. Det ble beskrevet som et NIH problem (NIH = Ikke oppfinnet her). Betydningen at hver gruppe ønsket å operere autonomt for å hevde at de hadde løst den katastrofe i stedet for å dele det de visste for en kollektiv løsning som ville ha lagret generasjoner av det marine livet. Kanskje har NIH-sykdommen påført Z-eksperter også? Hvis du kunne få dem alle sammen i jakten på en felles dialog, kan det avsløre noe canada goose norge.

Lascia un commento

Your email address will not be published.